perjantai 27. huhtikuuta 2012

Korttiaskartelua ja muutakin mukavaa...

Vihdoin viimein viikonloppu alkaa =) Ja mulla on tässä itse asiassa pieni lomakin, kun pidän maanantaina viimeisen talvilomapäivän eli 4 päivän miniloma tiedossa.

Meillä oli tällä viikolla kevään viimeinen ranskan tunti. Tunneilla on ollut ihan hirmuisen mukavaa, mutta toisaalta on ihan mukavaa, että lukukausi loppuukin, koska puutarhatyöt odottavat. Tein meidän opelle leimailemalla kortin ja tässä siitä kuva. Käytin tässä kortissa Pariisista ostamiani leimasimia ja mun mielestä tästä tuli aika kiva.


Oletteko muuten kuulleet sellaisesta kivasta jutusta kun masking tape tai washi-tape? Mä olen... Luin noista teipeistä jo joku aika sitten jostain blogista ja silloin vähän niin kun päätin, että mä en nyt innostu noista, kun mulla on jo niin paljon innostuksen kohteita. No joka tapuksessa tänään tuli postissa 5 rullaa erilaisia mt-teippejä Teippitarhasta ;) Mulla on jo vaikka minkälaisia suunnitelmia noita teippejä varten... Tässä vielä kuvaa noista teipeistä.


Mutta nyt tietsikka kiinni ja viikonlopun viettoon. Aion ihan ensimmäisesnä juoda kaffit ja syödä tippaleivän. Sitten vuorossa on iso kasa ranskalaisia sisustuslehtiä, jotka ostin reissusta, mutta joihin en ole vielä ollenkaan ehtinyt perehtyä. Aurinkoista viikoloppua ja kivaa wappua!


2 kommenttia:

  1. Olen kuullut noista teipeistä, mutten tiedä niiden käytöstä/eduista/ym juuri mitään. Odotan siis innolla, että näytät, miten toimii ja miltä näyttää :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti opelle! Teipeistä odottelen kuvia!

    VastaaPoista