sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kotoilua...

Tämän viikonlopun olen viettänyt kotona puuhastellen kaikkea mukavaa (lue: tehnyt töitä aivan hullun lailla!). Paljon on tullut valmistakin.

Perjantaina kun tulin töistä kotiin, mun päässä napsahti joku ja mua alkoi ahdistaa ihan hirvittävästi täällä ollut muuton jälkeinen tavarapaljous ja sekasorto. Vaikka olinkin antanut itselleni aikaa lokakuulle asti järkätä paikkoja kuntoon, niin siihen asiaan tuli nyt muutos.

Koko perjantai-illan ja lauantaipäivän järjestelin paikkoja ja tyhjäsin muuttolaatikoita. Nyt täällä näyttää tosi kivalta. Kaksi huonetta, joita en ole vielä rempannut, toimivat edelleen varastoina ja niissä on vielä aika kamalan näköistä, mutta muualla kodissa näyttää tosi ihanalta ja kotoisalta. Tässä pari kuvaa.


Puutarhassakin sain valmiiksi pari juttua, jotka on vaivannut mua pitkään. No ei ne nyt niin kauhean kauan ole mua vaivannut, kun enhän mä ole asunutkaan tässä kun vasta kuukauden... Mutta joka tapauksessa sellaisia juttuja, jotka halusin kuntoon mm. sellainen epämääräinen saniaispöheikkö muuttui siistiksi kivikoksi ja pari tyrnipuun oksaan kohtasi voittajansa, kun sahasin ne pois (ei tartte enää tökkiä mua kun leikkaan nurmikkoa).

Lauantai-iltana kutsuin mun rakkaan remppaporukan iltakahville. Ensialkuun skoolattiin alkoholittomalla kuohujuomalla ja sitten kaffiteltiin. Olin tehnyt pizzoja telkkarissa mainostetuista Lapin rilloista ja ne oli mielettömän hyvän makuisia.Tämä päiväkin on mennyt puuhastellessa kaikkea. Olen mm. maalannut olohuoneen pöytää, hionut santapaperilla yhtä toista pöytää ja maalannut spraymaalilla pari tuolia. On kyllä tosi kätevää, kun on oma autotalli, jossa tehdä hommia.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkerana. Kotoilu on kyllä niin kivaa, varsinkin syksyllä kun kesä on "ulkoiltu". Ihanaa että sinulla on oma talo ja autotalli jossa pääset tuunailemaan. Ihanaa syksyä sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus tulee ahkeroitua, mutta kylläpä niitä laiskojakin kausia tulee... Oikein mukavaa syksyä myös sinulle!

      Poista