tiistai 24. syyskuuta 2013

Vanhan jakkaran tuunausprojekti

Joitain aikoja sitten löysin  isän ja äidin luota vanhan pienen jakkaran. Totuus saattaa olla myös sellainen, että iskin silmäni tuohon jakkaraan ja aloin vinkua sitä itselleni... No joka tapauksessa jakkara on nyt mun. Mulla oli heti visio, että miltä tuo jakkara voisi näyttää, kun sitä hieman tuunaisi.

Jakkara oli hieman säänkolhima ja maali aika huonon näköinen, joten ensimmäisenä kaivoin esiin santapaperia. Hion vanhan maalipinnan oikein hyväksi ja sitten maalasin jakkaran valkoiseksi. Jotenkin en vaan ollut vielä tyytyväinen lopputulokseen ja niinpä siirsin kuvansiirtoaineella jakkaraan tuollaisen vanhan ranskalaisen mainostekstin.

Vaikka mä olen käynyt oikein kurssin sitä varten, että osaisin käyttää tuota kuvansiirtoainetta, niin jotenkin olin niin hätäisellä tuulella, että en sitten jaksanut tehdä ihan ohjeiden mukaan. Lopputuloskin oli sitten sen mukainen...

Kuva kyllä siirtyi tuohon jakkaraan ihan hyvin, mutta siirtoainetta oli jäänyt sellaisiksi kummallisiksi klönteiksi vähän joka paikkaan ja niitä ei saanut hiomallakaan pois. Koitin sitten piilotella noita klöntteja maalilla, mutta eihän siitä mitään tullut. Kaikesta huolimatta esittelen nyt tuon jakkaran täällä.

Jakkara oli niin pliisun näköinen valkoista seinää vasten, että menin oikein ulos kuvaamaan sitä. Jotenkin sain aseteltua jakkaran tähän kuvaan niin sopivasti ettei ne klöntit näy, mutta kyllä ne siellä on, uskokaa pois.


Tässä vielä sitten tuollainen ennen ja jälkeen -kuva.


Taidan keskittyä vähän muunlaisiin tuunauksiin jatkossa... =)

Oikein mukavaa viikkoa teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Vanhoja esineitä on kiva tuunata. Nätti siitä tuli kyllä kannatti. Hyvää torstaita

    VastaaPoista