lauantai 28. syyskuuta 2013

Olohuoneen sisustusta

Mun olohuoneen sisustus on ottanut tänään aimo harppauksen eteenpäin. Valaisin on kiinnitetty kattoon  ja samoin seinälle tauluhyllyt. Taas saan kiitellä isää, joka kiltisti tuli mun avuksi tarvittavien työkalujen kanssa.


Mä tykkään aivan mielettömästi tuosta valaisimesta vaikka tein ostopäätöksen niinkin nopeasti kuin 30 sekunnissa (tuo on mulle aika lyhyt aika tehdä päätös varsinkin kun on kyse vähän kalliimmasta hankinnasta).

Noille tauluhyllyille asettelin tavaroita aika kauan aikaa ennen kuin löysin mieleiset tavarat ja niille oikean järjestyksen. Osa tavaroista on uusia, osa vanhoja ja osa itsetehtyjä tai tuunattuja. Tuosta hyllyhässäkästä tuli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin.
Olohuoneen yhteen nurkkaan olen laittanut vanhan pöydän, jonka olen joskus hankkinut huutokaupasta. Pöydän päällä on virkattu pitsiliina (tietenkin ).


Uudella sohvalla on mukava "köllötellä" lämpimien äidin virkkaamien torkkupeittojen alla. Tosin täytyy myöntää etten ole vielä kovin montaa kertaa ehtinyt sohvalle istahtaa, kun on koko ajan niin paljon kotohommia.


Tällaisia tunnelmia tällä kertaa. Nyt olisi ohjelmassa sabluunakuvan tai oikeastaan tekstin tekeminen olohuoneen pöytään. Olen koittanut tehdä tekstiä jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla se on epäonnistunut. Josko nyt kolmannella kerralla se onnistuisi.

Kivaa lauantai-iltaa ♥2 kommenttia: